Foredrag

De unge

I forlængelse af støttegrupperne tager jeg ud på folkeskoler, privatskoler, gymnasiale ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser, såvel som de videregående uddannelser og holder foredrag for de unge om det hele menneskes udvikling i uddannelsessystemet.  

Her deler jeg ud af mine personlige erfaringer med at finde min egen vej igennem uddannelsessystemet, en spiseforstyrrelse og i livet som helhed.

Dermed sætter jeg ord på, hvad der sker med sårbarheden, selvværdet og dannelsen, når vi som mennesker bliver presset af fællesskabets normer og regler. Når perfektionismen vokser til usunde højder og præstationsangsten bliver omdrejningspunktet for den måde vi er i verden på.

På baggrund af det fortæller jeg om mine tanker og visioner med støttegrupperne i menneskekundskab.

I dette foredrag er der fokus på at forstå, møde og lytte til de unges bekymringer og frustrationer ved det at være ung i et præstationsorienteret samfund for herved at give dem håb, motivation og inspiration til at finde deres egen vej i livet.

Dit udbytte

  • Indsigt i, hvordan du skaber et helt nyt livsmindset, så du kan udvikle dig til et helt menneske og finde din egen vej i livet
  • Betydningen af at være med sårbarheden, smerten og de store spørgsmål i livet
  • Forståelse for sammenhængen mellem symptomer på mistrivsel og det manglende fokus på sårbarheden og det hele menneskes udvikling i uddannelsessystemet
Photo by Product School / Unsplash

De professionelle

Jeg tager også ud til daginstitutioner, skoler, uddannelsesinstitutioner, foreninger, politiske organisationer, virksomheder, kommuner m.m. og holder foredrag for de professionelle om det hele menneskes udvikling i uddannelsessystemet.

I dette foredrag er der fokus på at bevidstgøre om betydningen af at skabe plads til sårbarheden i vores uddannelsessystem, så vi kan uddanne hele mennesker og dermed forebygge den stigende mistrivsel blandt unge.

Dit udbytte

  • Professionel viden om, hvordan vi som samfund kan forebygge mistrivsel blandt børn og unge igennem filosofien om det hele menneskes udvikling og faget menneskekundskab.
  • Bevidsthed om, hvordan I kan forstå, møde og håndtere mistrivsel i et institutionelt og- uddannelsesmæssigt øjemed.  
  • Forudsætninger for at udvikle nye handlemuligheder i mødet med børnene og de unge, så de støtter op om det hele menneskes udvikling.  

Så hvis du/I synes, at det kunne være spændende at høre mere om dette, så skriv en besked til mig på:

30 13 24 64 eller send mig en mail på: sofiaviktoriablog@gmail.com.

Så finder vi en løsning og pris, som passer med dine/jeres ønsker og behov.