Medlemskab og nyhedsbrev

Gratis medlemskab

Er du som menneske nysgerrig og interesseret i at få mere viden om det hele menneskes udvikling i uddannelsessystemet? Eller ønsker du blot at få indsigt i, hvordan du selv bliver et helt menneske?  Så kan du med fordel oprette et gratis medlemskab.

På den måde modtager du nemlig automatisk mit gratis nyhedsbrev hver anden onsdag med debatskabende perspektiver på unges identitetsdannelse og samfundets påvirkninger heraf, samt viden om det hele menneskes udvikling.

Oveni det så får du en gratis E-bog om det hele menneskes udvikling i uddannelsessystemet samt adgang til det gratis blogarkiv.

Photo by Markus Winkler / Unsplash

Premium medlemskab

Er du ung og tilknyttet skole eller uddannelsessystemet? Så kan du for blot 100 kr om måneden få adgang til en lang række af medlemsfordele, hvis du opretter et premium medlemskab.

På den måde bliver du nemlig medlem af et lukket chatforum, hvor du på anonym vis kan dele din situation med andre ligesindede unge og stille spørgsmål til din personlige udviklingsproces.

Samtidig så modtager du mit nyhedsbrev hver anden søndag med tips, tricks og råd til, hvordan du kan blive et helt menneske, mens du uddanner dig. Oven i det så får du adgang til hele blogarkivet.

NB: Du tilmelder dig på den lyserøde knap, hvor der står "Bliv medlem og tilmeld dig nyhedsbrev" nederst i højre hjørne på hjemmesiden. Du trykker først på knappen, så på det medlemskab du ønsker, og indtaster derefter dit navn og email.