Samarbejde

Ønsker I som virksomhed/organisation/kommune/skole/uddannelsesinstitution mm. at bidrage til at forebygge mistrivsel blandt unge nu og i fremtiden? Så kan støttegrupper i menneskekundskab meget vel være vejen for Jer.

Jeg tilbyder både at sætte støttegrupper op direkte hos Jer eller i mine egne private lokaler. De unge har også mulighed for at få individuelle støttesamtaler hos mig som springbræt til at deltage i støttegrupperne. Se priser her.

Jeg er desuden meget åben for at samarbejde med politiske mennesker, forskere, iværksættere og investorer, hvis der er et værdimæssigt match og/eller en fælles idé/vision imellem os.

Så tag endelig fat i mig, hvis du/I har lyst til at samarbejde om at bygge en bro til et mere væredygtigt samfund.

Photo by Claudio Schwarz / Unsplash

Overvejer I at investere i støttegruppe-konceptet? Eller ønsker I blot at få mere viden om, hvilket fundament støttegrupperne hviler på?  Så kan I med fordel læse videre på de nedenstående 3 blogpost-links.

https://www.sofiaviktoria.dk/stottegrupper-i-menneskekundskab-hvorfor/ Her får I klarhed over, hvorfor lige netop støttegrupper i menneskekundskab hører fremtiden til. En fremtid drevet af indre væredygtighed.

https://sofiaviktoria.ghost.io/ghost/#/editor/post/635866e542bb0a003dc7146d. Her får I viden om mit faglige ståsted i støttegrupperne

https://sofiaviktoria.ghost.io/ghost/#/editor/post/63586c4e42bb0a003dc714a2. Her får I indsigt i, hvilken menneskelig og teoretisk inspiration jeg trækker på.