Indre accept -udfordringer og muligheder

Indre accept -udfordringer og muligheder
Photo by Marcos Paulo Prado / Unsplash

Som en hyldest og fejring af World Mental Health Day i mandags(10 oktober, 2022), så har jeg valgt at dele onsdagsnyhedsbrevet,(som kommer med en dags forsinkelse)op i to dele. Del 1 handler om udfordringerne og mulighederne ved det at nå til indre accept i et præstations - og konkurrenceorienteret samfund.

I del 2, der udkommer i morgen, som jeg kalder: "Debatten om de unges mistrivsel- lytter vi til de unge?", følger jeg op på den offentlige debat og forskning omkring unges mistrivsel. Jeg gør samtidig status over mine tidligere erfaringer med mit projekt samt mine næste skridt på vejen.

Som sædvanlig kæder jeg mine personlige refleksioner sammen med samfundsmæssige perspektiver og nutidig forskning. Det gør jeg til dels for selv at føle mig fri, hel og levende, men også for at kunne inspirere på forskellige planer mentalt, kropsligt og sjæleligt. Alt sammen en væsentlig del af filosofien bag det hele menneskes udvikling.