Priser

Støttegrupperne er bygget op omkring følgende koncept:

  • Hvert forløb koster 3.495 kr og kører over 6 uger. Vi mødes 1 gang ugentligt, 2 timer per gang
  • Går du på de videregående uddannelser, så får du 20 procent i rabat på støttegrupperne.
  • Ønsker du at fortsætte i gruppen efter de 6 uger, booker du dig blot på et nyt forløb
  • For at sikre de optimale vilkår for grupperne er der plads til 6 i hver gruppe. Grupperne inddeles så vidt muligt efter alder og skole/uddannelsesniveau

De individuelle støttesamtaler koster 700 kr. i timen. Du kan også booke et forløb på 4 gange, så betaler du samlet 2100 kr og får derved en støttesamtale gratis.

Du kan tilmelde dig støttegrupperne og booke en tid til støttesamtale ved at skrive en besked til mig på: 30 13 24 64, eller ved at sende mig en mail på: sofiaviktoriablog@gmail.com

NB: Får du bevilliget økonomisk støtte og hjælp i kommunen ift. at komme på rette spor i livet? Så husk at være opmærksom på, at det også er muligt at søge om at få dækket omkostningerne ved støttegruppen og de individuelle støttesamtaler.

Sted, tid og kontakt

Støttegrupperne og de individuelle støttesamtaler afholdes i naturskønne omgivelser på adressen: Søglimt 9, 4000 Gundsømagle. Det specifikke tidsrum og dag aftales i den enkelte gruppe.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 30 13 24 64, hvis du vil vide mere og afklare om forløbet er noget for dig.

Rummet som støttegrupperne afholdes i. Foto: Asger Leopold Christensen.

Rummet som støttegrupperne afholdes i har en helt særlig stemning, som åbner for freden, roen, lyset og kærligheden. Det inviterer dermed til at være med det der er.

Hvis det giver mening for den enkelte gruppe, bruger jeg også den fantastisk smukke omkringliggende natur som afsæt for støttegrupperne. Naturen understøtter nemlig helt naturligt kontakten til værenstilstanden, vores sande natur og indre stemme.

Den omkringliggende natur. Foto: Asger Leopold Christensen.