Samarbejde

Jeg er pt. på udkig efter at finde de rette samarbejdspartnere, som kan se idéen i at sætte støttegrupper i menneskekundskab op for unge under uddannelse.

Samarbejdet om dette er i mine øjne helt essentielt, hvis vi ønsker at forebygge den stigende mistrivsel vi ser blandt unge i dag. (jf. collaborative intelligens Izack Stjernberg, www.mindblaze.xyz)

Er du/I interesseret i at tage en snak om et evt. samarbejde? Så send mig en mail på: sofiaviktoriablog@gmail.com eller ring på: 30132464.

Ønsker du/I som virksomhed/kommune/skole/uddannelsesinstitution mm. at bidrage til at forebygge mistrivsel blandt unge nu og i fremtiden? Så kan støttegrupper i menneskekundskab meget vel være vejen for Jer.

Jeg tilbyder både at sætte støttegrupper op direkte hos Jer eller i mine egne private lokaler. (se lokation her)De unge har også mulighed for at få individuelle støttesamtaler hos mig som springbræt til at deltage i støttegrupperne. Se priser her.

På nedenstående 3 blogpost-links kan I få mere viden om støttegruppernes fundament.

https://www.sofiaviktoria.dk/stottegrupper-i-menneskekundskab-hvorfor/Her får I klarhed over, hvorfor lige netop støttegrupper i menneskekundskab hører fremtiden til. En fremtid drevet af indre væredygtighed.

https://sofiaviktoria.ghost.io/ghost/#/editor/post/635866e542bb0a003dc7146d. Her får I viden om mit faglige ståsted i støttegrupperne

https://sofiaviktoria.ghost.io/ghost/#/editor/post/63586c4e42bb0a003dc714a2. Her får I indsigt i, hvilken menneskelig og teoretisk inspiration jeg trækker på.