Et liv i perfektionismens hænder

Et liv i perfektionismens hænder
Photo by Monojit Dutta / Unsplash

Nyhedsbrevet er i dag mere personligt, fordi jeg gerne vil inspirere til, hvordan vi kan bevæge os fra at leve et liv bag tremmer i perfektionismens hænder til at leve et liv i forlængelse af den dybe værenstilstand. Jeg har nemlig en inderlig tro på, at denne tilgang kan være med til at heale den massive lidelse, der finder sted på vores jord ligenu. En lidelse som har sin rod i det kollektive fokus på præstation og perfektionisme.

Ærligheden

Nogle vil måske blive overvældet af min hudløse ærlighed og have svært ved at forstå den, mens andre vil føle lettelse, befrielse og forløsning. Det er helt som det skal være. Vi har alle hver vores vej i livet. Vi connecter derfor med forskellige ting. Det må vi respektere eller acceptere uden fordømmelse. Gør vi ikke det, så er vi bevidst eller ubevidst med til at nære den perfektionistiske og præstationsorienterede tankegang. Mørket i os alle.

Som I jo nok alle ved, så har jeg i mange år været foruden livsglæden, lyset og kontakten til mig selv. Perfektionismen har sat sine tydelige spor i min krop og sjæl. Det har altså kostet massivt på det rent menneskelige plan. Det koster stadigvæk, bare på en anden måde. For selvom jeg har taget et kvantespring i livet ved at blive selvstændig med et lysende bidrag til verden, ja så er der immervæk stadig arbejde med at sætte gamle mønstre fri, udøve selvkærlighed for herved at kunne stå autentisk i min sårbarhed og rene værenstilstand.

Sagt på en anden måde, så er jeg blot et menneske. Et menneske, som har forpligtet sig på, at være ydmyg, ærlig og autentisk overfor mig selv og andre. Som jeg ser det, så er det nemlig fundamentet for at kunne nå ind til den ægte livsglæde i mig selv. Kun sådan kan jeg hjælpe andre fra et rent hjerte.

scrabble, scrabble pieces, lettering, letters, wood, scrabble tiles, white background, words, quote, letters, type, typography, design, layout, focus, bokeh, blur, photography, images, image, real is rare, authenticity, authentic, truth, real, fake, superficial, instagram, photoshop, snapchat, genuine,
Photo by Brett Jordan / Unsplash